Category: simpsons sex

18.10.2017 Dom 0 Comments

tantan dating

TanTan is a dating platform based out of Beijing. We are China's most popular social network for millennials and have over 5 million active users worldwide. Det är därifrån som han och hustrun Sophia Pan de senaste arton månaderna byggt upp dejting-tjänsten Tantan som idag är en av de. De svensk-kinesiska grundarna till dejtingappen Tantan, You Wang och Sophia Pan, säljer nu sitt bolag, skriver Di Digital. Den kinesiska. Investeringen värderar bolaget till skyhöga 2,2 miljarder kronor och bäddar för en kommande börsnotering. Läs fler telegram här. Tantan löste problemet, säger Jacob Lovén. Läs gärna mer om hur vi bedriver vårt arbete. Investeringen värderar Tinder-utmanaren till skyhöga 2,2 miljarder kronor. Trenderna och nyheterna i det nya näringslivet som du måste ha koll på. POF fria datummärkningen App. Hela listan — de kan bli miljardärer på tech. Sophia Pan, operativ chef, och Yu Wang, vd. Under gymnasiet och latina loves dick har du en oerhörd press på dig att prestera akademiskt. Investeringen värderar Tinder-utmanaren till skyhöga 2,2 miljarder kronor. Istället spelade jag galet mycket Where are all the single guys. Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Tantan dating -

Bolaget började tidigt arrangera events och utföra marknadsundersökningar åt företag bakom dyra lyxmärken som ville nå ut till kineser med ett intresse för mode och en internationell livsstil. Men det   kommer snart att förändras, tror Jacob Lovén. Här är området där den svenska industrin ligger efter. Då blev det också öppet för vem som helst att gå med. Marknadskrafterna dödar planeten — dags för nytt ekonomiskt system. Inte minst YY som är en kinesisk streamingjätte med god lönsamhet och årliga intäkter på närmare 8 miljarder kronor. Det har gått åtta år sedan Yu Wang och Sophia Pan flyttade till Peking för att starta det sociala nätverket P1 tillsammans med två andra svenskar. I Kina har ett svensk par gjort succé med sin dejtingapp Tantan som köps upp för sex miljarder kronor av Kinas största sociala medier-koncern. Det är därifrån som han och hustrun Sophia Pan de senaste arton månaderna byggt upp dejting-tjänsten Tantan som idag är en av de. Den svenskgrundade, kinesiska dejtingappen Tantan tar in en halv miljard kronor från två tunga investerare. Investeringen värderar bolaget till. Här är Sveriges största företag Familjen kom till Sverige för att Yu Wangs pappa skulle verka som gästforskare inom neurokemi på Stockholms Universitet. Men där blev han knappast någon mönsterstudent. Följ oss - Facebook: Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies. Individualism, karriärfokus och livstil. USA inför nya tullar mot Kina 1: tantan dating

Tantan dating Video

4 BEST DATING APPS FOR SHY GUYS Dejtingappen Tantan mer än en "kinesisk Tinder-klon" Socialt 18 maj , kl Här är Sveriges Superföretag Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https: Svenska När du köper varan gör du en transaktion med Google Payments och godkänner därmed Google Payments användarvillkor och sekretesspolicy. Försäljningen är jackpot för Yu Wang och Sophia Pan, det svensk-kinesiska grundarpar som står bakom bolaget. Under en kortare period var jag anlitad som rådgivare åt P1, som är ett systerbolag till Tantan. Ta snabbfilen till bra lön: Det har gått åtta år sedan Yu Wang och Sophia Pan flyttade till Peking för att starta det sociala nätverket P1 tillsammans med två andra svenskar. Kombinera det med två ytterligare faktorer; de flesta flyttar direkt efter studierna till en helt ny stad där man inte känner någon, och direkt efter att du börjar ditt första jobb börjar familjen fråga när du ska gifta dig och skaffa barn. I samband med affären värderades dejtingappen till 2,2 miljarder kronor. Han har kinesiska föräldrar men är uppvuxen i Stockholmsförorterna Rinkeby och Tensta. Kombinationen av att det finns många singlar i årsåldern men ingen liknande plattform för dem att mötas på, gör att Yu Wang ser stora möjligheter.

0 People reacted on this

Leave a Reply:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *